Musikalsk efterårsfest

Sæt kryds i kalenderen d. 21. oktober til årets musikalske efterårsfest i Ødum forsamlingshus.
Vi har inviteret "The Quiggs", som er en skotsk/dansk folkemusikduo, der består af ægteparret Stephen og Pernille Quigg.

 

Vi ser frem til at se dig kl. 18.00, hvor pattegrisen med tilbehør er klar. 


Pris kr. 150 kr. inkl. musik

Drikkevarer kan købes til billige penge.


Tag en snak med naboen og tilmeld jer til en god aften.


Seneste tilmelding her - senest 1. oktober

Stephen Quigg er en veletableret folkesanger og tidligere medlem af den legendariske skotske folkemusikgruppe "The McCalmans".Gruppen gæstede Danmark igennem mange år, helt op til bandets ophør i 2010. Herefter vedligeholdt Stephen forbindelsen til Danmark, og optræder nu sammen med sin danske hustru, Pernille Quigg, som også er folkesanger og sangskriver.

Stephen og Pernille deler en fælles fornemmelse for folkesangens tradition og fortsætter med at turnere i Danmark, Tyskland og Holland med stor succes. Kombinationen af de to stemmer i tæt harmoni både traditionelle og nyskrevne sange krydret med anekdoter og et strejf af humor har vundet stor ros fra både publikum og arrangører pga. dens afvekslende karakter og mange fine nuancer. 

En koncert med "The Quiggs" er en chance for at høre folkesang og musik i den oprindelige form - simpel og udtryksfuld, smukke harmonier og sange, der søger publikums deltagelse.